Urheiluluokkalaisten kausikortit nyt haussa

URHEILUYLÄKOULULAISEN KAUSI-/SUPERKORTTI

Hatsalan klassilllisen koulun ja Jynkänlahden koulun urheiluluokkalaisilla (7.lk-9.lk) on  mahdollisuus anoa lupaa hankkia itselleen haluamansa versio Kuopion kaupungin ylläpitämien harjoituspaikkojen käyttöön oikeuttavista kausikorteista. Urheiluakatemian kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn Kuopion kaupungin ylläpitämiin uimahalleihin, jäähalleihin ja Kuopio-halliin, sekä Rajalan ja Kotkankallion väestönsuojiin.

A) Urheiluyläkoululaisen superkortti(160,90 €): Kortti on voimassa harjoituspaikkojen aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

B) Urheiluyläkoululaisen kausikortti (80,40 €). Kausikortti on voimassa arkisin klo 7.45 – 16.00 välisenä aikana.

Kortti on voimassa 31.8.2018 asti.

 

HUOM!

Ikäraja kaupungin kuntosaleille on 15 vuotta. Tätä nuorempien harjoittelu valmentajan/vanhemman läsnä ollessa. Hakemuksen täyttävä yläkoululainen ja hänen huoltajansa suostuvat noudattamaan kaupungin kuntosalien ikärajoja. Jokainen kortin lunastaja vastaa omasta vakuutusturvastaan.

 

Hakemuspohja löytyy alta:

Urheiluluokkalaisen_kausikortinhakemuspohja.xls

Korttihakemus lähetetään urheiluakatemian huippu-urheilukoordinaattorille allekirjoitettuna ja skannattuna sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Kortin toimittamisen nopeuttamiseksi sähköpostiin on hyvä liittää mukaan urheilijan kasvokuva.


inno_sport
  
terveystalo
vesileppis
Fontanella

EAS