UUSI TAPAHTUMA Sports meets Business

Kuopion alueen urheiluakatemia järjestää yhteistyössä bisnesmuotoilutoimisto Brande Oy:n kanssa 1.10.2019 Kuopiossa korkealaatuisen seminaarin Sports meets Business.

Tapahtuma yhdistää alueen yritys- ja työelämän edustajat sekä urheilijat. Seminaarin teemat ovat 1) moderni urheilusponsorointi sekä 2) urheilun opettamat työelämätaidot. Seminaaripuhujat ovat suomalaisen urheilumarkkinoinnin terävimmältä huipulta. Iltapäivällä järjestetään erillinen osuus, jossa yhteistyöstä kiinnostuneille työelämän edustajille sekä Kuopion alueen urheiluakatemian urheilijoille tarjotaan paljon kaivattu mahdollisuus tavata ja verkostoitua.

Jos yrityksesi haluaa olla mukana edistämässä suomalaisen urheilun kehittymistä ja haluat luoda samalla sponsoroinnin kautta aitoa lisäarvoa liiketoiminnallesi, tämä tilaisuus antaa siihen erinomaisen mahdollisuuden. Samalla, kun tutustut urheilijoihin ja kehität työnantajamielikuvaasi, saat seminaarista myös lukuisia ideoita ja käytännön esimerkkejä menestyksekkäästä sponsoroinnin hyödyntämisestä. Urheilijalle tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada arvokasta oppia suomalaisen urheilumarkkinoinnin terävimmältä huipulta sekä päästä tapaamaan samalla kertaa useita potentiaalisia sponsoreita.

Tilaisuus on avoin kaikille yrityksille ja työelämän edustajille, Kuopion alueen urheiluakatemian urheilijoille, medialle ja muille urheilun taustatoimijoille. Paikalle odotetaan noin 100-130 osallistujaa yrityksistä, mediasta, urheilijoista sekä muista urheilun taustatoimijoista. Tapahtuma järjestetään Matkailukeskus Kuopion Saanassa 1.10.2019 klo 9.00 - 15.30.

Tapahtuma toteutetaan osana Ketterä kaksoisura Kuopion alueella - opiskelevan urheilijan urasiirtymät -hanketta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan pian. Lisätietoa tapahtumasta päivitetään verkkosivuillemme. Seuraa tiedotusta kanavillamme!

inno_sport
  
terveystalo
vesileppis
Fontanella

EAS