Hakemukset

Urheilijan hakemus (Itä-Suomen yliopisto, Savonia-ammattikorkeakoulu)
Urheilijan hakemus (muut)
Valmentajien hakemus 

Huomio Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun hakijat! Hakulomake ei jostain syystä tule perille excel-muodossa; tästä johtuen kääntäisittekö tiedoston pdf-muotoon ennen lähettämistä.

Lukuvuotta 2017-2018 koskevat hakemukset

Kuopion alueen urheiluakatemian jäsenenä urheilija sitoutuu:

  • noudattamaan urheiluakatemian arvomaailmaa ja ADT:n antidoping sääntöjä
  • tekemään henkilökohtaisen opinto- ja valmentautumissuunnitelman joko oppilaitoksen opon kanssa tai toimittamaan vuosittain siviiliura- ja valmennussuunnitelmat urheiluakatemian koordinaattorille
  • nimeä voidaan käyttää akatemian ja sen jäsenoppilaitosten urheilijarekistereissä. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti.
  • huolehtimaan omasta vakuutusturvastaan
  • tuomaan urheiluakatemiaa esiin eri tiedotusvälineissä mahdollisuuksien mukaan

Hakemuksen lopussa hakija sitoutuu yllämainittuin asioihin sekä hyväksyy urheiluakatemian arvot. Mikäli täytät hakemuksen koneella, valitse "ota makrot käyttöön" avatessasi asiakirjaa. Voit myös tulostaa hakemuksen ja lähettää sen postitse.

Hakemukset palautetaan huippu-urheilukoordinaattorille. Voit täyttää hakemuksen koneellasi, tallentaa sen itsellesi ja lähettää hakemuksen sähköpostin liitteenä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. 

inno_sport
kunnonpaikka
terveystalo
vesileppis
Fontanella
EAS