Kesälukukausi

Haluatko edistää opintojasi kesällä? Tarvitsetko joustoa opintoihin syys- ja kevätkaudelle? Hyödynnä hyvät kesäopintomahdollisuudet Kuopion alueella: oppilaitokset tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia kurssien ja tenttien tekemiseen kesällä.

Kesäajan tutkinto-opintoihin voi saada opintotukea, ja opintojaksot ovat maksuttomia ko. oppilaitosten opiskelijoille. Avoimet korkeakoulut perivät opintomaksuja, mutta Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoille löytyy avoimessa yliopistossa myös maksuttomia opintoja. Avoimet korkeakoulut ovat avoimia kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta.

Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulujen urheilijaopiskelijoille suunnatut Urheiluakatemiaopinnot ovat tarjolla myös kesälukukaudella; lisätietoja urheiluakatemian toiminnanjohtajalta.

Tutustu oppilaitoskohtaiseen kesäopintotarjontaan, ilmoittautumisaikoihin ja muihin lisätietoihin alla.

Itä-Suomen yliopisto

Tutkinto-opetus, kesäopinnot

Tutustu myös kesän kieli- ja viestintäopintoihin, joista löydät tietoa yliopiston Weboodista. Englannin kielen kurssit on mahdollista suorittaa lisäksi yliopiston Summer Schoolissa intensiivisenä kahden viikon kurssina.

Hyödynnä myös avoimen yliopiston tarjonta: Avoimen yliopiston (Aducate) kesäopetus

Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoille maksuttomien avoimen yliopiston opintojen hakuajat ja -ohjeet sekä opiskelijoiden valintaperusteet löydät yliopiston sivuilta.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulun kesäopinnot pyörii Campus Onlinessa. Tarjonta on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen alkaa 18.3.2019.

 

 

inno_sport
  
terveystalo
vesileppis
Fontanella

EAS