Urheilijana korkeakoulussa

Kuopion alueella on monipuoliset korkeakouluopintomahdollisuudet - voit yhdistää urheilu-uran opiskeluun niin yliopistossa kuin ammattikorkeakoulussakin. Kuopiossa urheilet ja elät kompaktissa kaupunkiympäristössä, jossa oppilaitokset sijaitsevat lähellä harjoitusolosuhteita. Urheiluakatemiaoppilaitoksina Itä-Suomen yliopisto ja Savonia ammattikorkeakoulu tukevat urheilijoita kahden uran rakentamisessa ja tarjoavat joustavia opiskelujärjestelyjä.

ITÄ-SUOMEN YLIOPISTO 

www.uef.fi

Itä-Suomen yliopistossa voit opiskella 13 koulutusalalla kandidaatin tai maisterin tutkinnon. Yliopistolla on kaksi kampusta, Kuopiossa ja Joensuussa. Urheiluakatemia – statuksen omaavilla Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa 15 op Urheiluakatemiaopintoja, jotka koostuvat urheiluvalmentautumisesta, kahden uran suunnittelemisesta ja toteutuksesta sekä hankitun osaamisen näkyväksi tekemisestä. Opinnot on mahdollista sisällyttää tutkintoon koulutusalasta riippuen.

Itä-Suomen yliopiston avoin yliopisto Aducate tarjoaa useita urheilun viitekehykseen sopivia opintokokonaisuuksia. Avoimessa yliopistossa on kaiken kaikkiaan monipuolinen tarjonta: yli 70 oppiainetta. Mikäli tavoitteenasi on tutkinto, on avoimessa yliopistossa opiskelu yksi tie hakeutua tutkinto-opiskelijaksi yliopistoon. Itä-Suomen yliopiston tutkintojen osia voi opiskella avoimessa yliopistossa jo etukäteen. Edistä opintoja omaan tahtiin, valittavanasi on lähi-, monimuoto- ja verkko-opetusta.

Rakenna oma polkusi! Valitse sivuaineeksi tai aloita korkeakouluopinnot avoimessa yliopistossa esim. seuraavista kokonaisuuksista: 

Urheilujohtaminen 30 op 

Urheiluravitsemuksen perusopinnot 30 op

Liikuntalääketieteen perusopinnot 25 op

Liikuntalääketieteen aineopinnot 36 op

www.aducate.fi


Lue lisää urheilijan arjesta ja mahdollisuuksista Itä-Suomen yliopistossa:

Urheiluakatemiatoiminta Itä-Suomen yliopistossa

Urheileva opiskelija Itä-Suomen yliopistossa

 

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULU

www.savonia.fi

Savonia-ammattikorkeakoulussa voit opiskella 7 koulutusalalla AMK-tutkinnon. Urheiluakatemia – statuksen omaavilla Savonia-ammattikorkeakoulun opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa 15 op Urheiluakatemiaopintoja, jotka koostuvat urheiluvalmentautumisesta, kahden uran suunnittelemisesta ja toteutuksesta sekä hankitun osaamisen näkyväksi tekemisestä. Opinnot on mahdollista sisällyttää tutkintoon koulutusalasta riippuen. Muun muassa eri opiskelumuotoja yhdistelevät monimuoto-opinnot ovat hyvä vaihtoehto urheilijoille: lähiopetuksen lisäksi opintoja on mahdollista tehdä joustavasti esim. verkko- ja etäopiskeluna.

Savonia-ammattikorkeakoulun monimuoto-opinnot: mahdollisuus ammattimaisesti urheilevalle!

Tradenomi (AMK), Wellness-liiketoiminta, monimuotototeutus 

Tradenomi (AMK), liiketalous, monimuotototeutus 

Restonomi (AMK), matkailu- ja palveluliiketoiminta, monimuotototeutus

Rakennusmestari (AMK), monimuotototeutus 

Insinööri (AMK), energiatekniikka, monimuotototeutus

Muotoilija (AMK), monimuotototeutus


Lue lisää: Urheilijan arki ja opiskelu Savonia-ammattikorkeakoulussa 

 

Avoimen AMK:n väylä

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit opiskella Savonian opetussuunnitelmien mukaisia opintoja. Opinnot vastaavat tavoitteiltaan ja vaatimuksiltaan tutkintoon johtavaa koulutusta. Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa joustavan väylän tutkinto-opiskeluun ja opiskeluoikeuden saavuttamiseen. Avoimessa AMK:ssa suoritetut opinnot hyväksiluetaan tutkintoon. Tutkinto-opiskelijaksi voit hakea heti, kun olet suorittanut ammattikorkeakoulututkintoon kuuluvia opintoja vähintään 60 op. Hyvä vaihtoehto esim. välivuodelle ja saada ammattikorkeakouluopinnot käyntiin!

Tutustu: Joustava opiskelu ja haku AMK-tutkinto-opiskelijaksi avoimen AMK:n kautta

 

Haku tutkinto-opiskelijaksi yliopistoon ja ammattikorkeakouluun on menossa!

Korkeakoulujen yhteishaku 20.3.−3.4. 2019. Mahdolliset lisähaut 1.7.2019−14.8.2019


LISÄTIEDOT

Hakeminen Kuopion alueen urheiluakatemiaan

Johanna Tikkanen
toiminnanjohtaja
Kuopion alueen urheiluakatemia
044 718 1790
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

 

inno_sport
  
terveystalo
vesileppis
Fontanella

EAS