Kausikortit

Kausikortilla olosuhteet ulottuvillasi

Urheiluakatemian jäseniksi hyväksytyillä urheilijoilla ja valmentajilla on mahdollisuus ostaa itselleen haluamansa versio Kuopion kaupungin ylläpitämien harjoituspaikkojen käyttöön oikeuttavista kausikorteista. Urheiluakatemian kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn Kuopion kaupungin ylläpitämiin uimahalleihin, jäähalleihin ja Kuopio-halliin.

Urheiluakatemian huippu-urheilukoordinaattori toimittaa urheiluakatemiaan hyväksytyille urheilijoille jäsenkortin, jota vastaan urheilija voi ostaa kausikortin Kuopio-hallin kassalta.

A) Urheiluakatemian superkortti (160,90 €): Kortti on voimassa harjoituspaikkojen aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

B) Urheiluakatemian kausikortti (80,40 €). Kausikortti on voimassa arkisin klo 7.45 – 16.00 välisenä aikana.

c) Valmentajan kausikortti (81,20 €): Kortti on voimassa harjoituspaikkojen aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuopion klassillisen lukion urheilulinjalaiset ja Savon ammatti- ja aikuisopiston urheilijoiden ammatillisessa koulutuksessa opiskelevat urheilijat voivat halutessaan ostaa urheiluakatemian superkortin hintaan 80,45 € Kuopio-hallin kassalta.

inno_sport
 
terveystalo
vesileppis
Fontanella
EAS