Kuopion alueen urheiluakatemia

Kuopion alueen urheiluakatemia tarjoaa laadukkaan ympäristön urheilun ja opiskelun yhdistämiseen haastajatasolta huipulle asti.

Tehtävänä menestys
– urheilussa ja opinnoissa

Kuopion alueen urheiluakatemia on alueellinen huippu-urheiluverkosto, joka sitoo yhteen urheilijoiden opintopolut, valmennuksen ja tukijärjestelmät.

Yhteistyössä alueen oppilaitosten, urheiluseurojen sekä muiden asiantuntijatahojen kanssa urheiluakatemia mahdollistaa urheilun ja opiskelun yhdistämisen aina yläkoulusta korkeakouluihin saakka ja tukee nuorten urheilijoiden menestymistä urheilussa, opinnoissa ja muilla elämän osa-alueilla.

Toimimme osana Suomen olympiakomitean koordinoimaa urheiluakatemiaohjelmaa.

kuopion alueen urheiluakatemia

Joustavia opiskelupolkuja urheilijoille

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet urheilu-uran ja opiskelun yhdistämiseen. Verkostomme mahdollistaa niin ammatillisen koulutuksen, lukio-opintojen kuin korkeakoulututkinnonkin suorittamisen ja valmentautumisen hyvissä olosuhteissa. Jo yläkouluaikana tuetaan urheilijoiden kasvua muun muassa mahdollistamalla monipuolista liikuntaa koulupäivien yhteydessä.

Oppilaitoksissa huomioidaan huipulle tähtäävien urheilijoiden harjoittelun ja kilpailumatkojen mukanaan tuomat haasteet mm. järjestämällä joustavia opiskelujärjestelyjä- ja polkuja. Koordinoimme urheilijoiden päivittäisvalmennusta yhteistyössä urheiluseurojen kanssa, sekä tarjoamme urheilijan arjen ja uran kannalta muuta merkittävää asiantuntijatoimintaa.

Kuopion alueen urheiluakatemia on sitoutunut noudattamaan suomalaisen urheiluyhteisön eettisiä periaatteita ja vastuullisuusohjelmaa.

suek

Facebook

12 tuntia sitten

Kuopion alueen urheiluakatemia
Jalkapallo- ja akatemiaihmisiä koolla Tampereella. ⚽️ Kuopiossa rakennetaan yhdessä KuPS ry:n ja Palloliiton kanssa hybridiakatemiaympäristöä. Sparria ja hyviä käytäntöjä verkoston muista toimintaympäristöistä jälleen kotiinviemiseksi. 💎 KuPS ry juniorit ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook
Huom! Kuopio-halli on kokonaisuudessan pois urheilukäytöstä Taitaja-kisojen vuoksi 13.5-26.5.2024. Myös urheiluakatemian fysiopoli on kiinni 15.5 ja 22.5. ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook
Tervetuloa Savonian ja UEF:n akatemiaurheilijoiden aamukahveille!☕ ti 14.5 klo 8.30-10.00 Kuntolaakson uimahallin kokoushuone✅ Aamupalaa✅ Vapaamuotoista verkostoitumista✅ Keskustelua esim. kaksoisurasta, jaksamisesta✅ VertaistukeaYksi tapaaminen vielä tälle lukuvuodelle - tervetuloa mukaan jo vanhat konkarit ja uudet tulijat!Ilmoittautumiset 6.5.2024 mennessä johanna.tikkanen@kuopio.fi ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>