Kuopion alueen urheiluakatemia

Kuopion alueen urheiluakatemia tarjoaa laadukkaan ympäristön urheilun ja opiskelun yhdistämiseen haastajatasolta huipulle asti.

Tehtävänä menestys
– urheilussa ja opinnoissa

Kuopion alueen urheiluakatemia on alueellinen huippu-urheiluverkosto, joka sitoo yhteen urheilijoiden opintopolut, valmennuksen ja tukijärjestelmät.

Yhteistyössä alueen oppilaitosten, urheiluseurojen sekä muiden asiantuntijatahojen kanssa urheiluakatemia mahdollistaa urheilun ja opiskelun yhdistämisen aina yläkoulusta korkeakouluihin saakka ja tukee nuorten urheilijoiden menestymistä urheilussa, opinnoissa ja muilla elämän osa-alueilla.

Toimimme osana Suomen olympiakomitean koordinoimaa urheiluakatemiaohjelmaa.

kuopion alueen urheiluakatemia

Joustavia opiskelupolkuja urheilijoille

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet urheilu-uran ja opiskelun yhdistämiseen. Verkostomme mahdollistaa niin ammatillisen koulutuksen, lukio-opintojen kuin korkeakoulututkinnonkin suorittamisen ja valmentautumisen hyvissä olosuhteissa. Jo yläkouluaikana tuetaan urheilijoiden kasvua muun muassa mahdollistamalla monipuolista liikuntaa koulupäivien yhteydessä.

Oppilaitoksissa huomioidaan huipulle tähtäävien urheilijoiden harjoittelun ja kilpailumatkojen mukanaan tuomat haasteet mm. järjestämällä joustavia opiskelujärjestelyjä- ja polkuja. Koordinoimme urheilijoiden päivittäisvalmennusta yhteistyössä urheiluseurojen kanssa, sekä tarjoamme urheilijan arjen ja uran kannalta muuta merkittävää asiantuntijatoimintaa.

suek

Facebook

3 päivää sitten

Kuopion alueen urheiluakatemia
Savonialle huippu-urheilijamyönteisen korkeakoulun laatutunnus ensimmäisten joukossa! 🥳Keväällä 2023 toteutetussa Olympiakomitea vetoisessa auditontiprosessissa perattiin Savonian rakenteet, tukijärjestelmät -ja toiminnot sekä yhteistyöverkostot urheilijoiden kaksoisuran näkökulmasta. Hyvinhän se meni ja nyt voidaan hetki juhlia ennen kuin hommat taas jatkuu! Tunnustusta vastaanottamassa olivat Savonian koordinoiva opinto-ohjaaja Pirjo Venhovaara ja urheiluakatemian toiminnanjohtaja Johanna TikkanenSavonia-ammattikorkeakoulu #kaksoisura ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook
Keskiviikkona 13.9. pidetään urheilijoille ja muille asiasta kiinnostuneille webinaari, jossa avataan urheilun tukiviidakkoa ja käydään läpi huippu-urheilun vastuita ja rooleja Suomessa. Lisäksi webinaarissa saadaan katsaus urheilijan kaksoisuraan. Webinaariin pääsee mukaan tästä linkistä: stream.wooli.fi/GolHMLinkki löytyy perinteiseen tapaan myös OK:n verkkosivuilta, tästä uutisesta: www.olympiakomitea.fi/2023/09/08/urheilu-huipulla-webinaarissa-selkiytetaan-urheilijan-tukiviidak... ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>