Kuopion alueen urheiluakatemia

Kuopion alueen urheiluakatemia tarjoaa laadukkaan ympäristön urheilun ja opiskelun yhdistämiseen haastajatasolta huipulle asti.

Tehtävänä menestys
– urheilussa ja opinnoissa

Kuopion alueen urheiluakatemia on alueellinen huippu-urheiluverkosto, joka sitoo yhteen urheilijoiden opintopolut, valmennuksen ja tukijärjestelmät.

Yhteistyössä alueen oppilaitosten, urheiluseurojen sekä muiden asiantuntijatahojen kanssa urheiluakatemia mahdollistaa urheilun ja opiskelun yhdistämisen aina yläkoulusta korkeakouluihin saakka ja tukee nuorten urheilijoiden menestymistä urheilussa, opinnoissa ja muilla elämän osa-alueilla.

Toimimme osana Suomen olympiakomitean koordinoimaa urheiluakatemiaohjelmaa.

kuopion alueen urheiluakatemia

Joustavia opiskelupolkuja urheilijoille

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet urheilu-uran ja opiskelun yhdistämiseen. Verkostomme mahdollistaa niin ammatillisen koulutuksen, lukio-opintojen kuin korkeakoulututkinnonkin suorittamisen ja valmentautumisen hyvissä olosuhteissa. Jo yläkouluaikana tuetaan urheilijoiden kasvua muun muassa mahdollistamalla monipuolista liikuntaa koulupäivien yhteydessä.

Oppilaitoksissa huomioidaan huipulle tähtäävien urheilijoiden harjoittelun ja kilpailumatkojen mukanaan tuomat haasteet mm. järjestämällä joustavia opiskelujärjestelyjä- ja polkuja. Koordinoimme urheilijoiden päivittäisvalmennusta yhteistyössä urheiluseurojen kanssa, sekä tarjoamme urheilijan arjen ja uran kannalta muuta merkittävää asiantuntijatoimintaa.

Ajankohtaista

Sports meet Business työpaja

Sports meet Business työpaja

Panostusta urheilijoiden työelämäkontakteihinja sponsorointiosaamiseenKuopion alueen urheiluakatemia ja Business Center Pohjois-Savo järjestivät yhteistyössä työpajan, jossa...

lue lisää
suek

Facebook

1 kuukausi sitten

Kuopion alueen urheiluakatemia
Muuttopuuhia! Urheiluakatemian toimisto löytyy nykyään Kuntolaakson uimahallin 2.kerroksesta. Seinänaapureina mainiot Kuopion Uimaseura ry ja Liikkuva Kuopio . Alakerrassa pullat paistaa Kahvila Laituri ja parhaan lounaan tarjoaa Ravintola Pelimies ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook

2 kuukautta sitten

Kuopion alueen urheiluakatemia
Kisahuuma eikun jatkuu: Europan nuorten olympiafestivaalien lajit starttaavat tänään! Niilo Mäkinen on mukana poikien maastohiihdon 10 km:n kisassa. 💪Kisojen avajaisia vietettiin eilen ja niissä Suomen lipunkantajana toimi ampumahiihtäjä Arttu Heikkinen. 🔥Hieno savolaisedustus heti kärkeen! Pojat edustavat Puijon Hiihtoseuraa ja opiskelevat Kuopion Klassikassa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>