Kuopion alueen urheiluakatemia

Kuopion alueen urheiluakatemia tarjoaa laadukkaan ympäristön urheilun ja opiskelun yhdistämiseen haastajatasolta huipulle asti.

Tehtävänä menestys
– urheilussa ja opinnoissa

Kuopion alueen urheiluakatemia on alueellinen huippu-urheiluverkosto, joka sitoo yhteen urheilijoiden opintopolut, valmennuksen ja tukijärjestelmät.

Yhteistyössä alueen oppilaitosten, urheiluseurojen sekä muiden asiantuntijatahojen kanssa urheiluakatemia mahdollistaa urheilun ja opiskelun yhdistämisen aina yläkoulusta korkeakouluihin saakka ja tukee nuorten urheilijoiden menestymistä urheilussa, opinnoissa ja muilla elämän osa-alueilla.

Toimimme osana Suomen olympiakomitean koordinoimaa urheiluakatemiaohjelmaa.

kuopion alueen urheiluakatemia

Joustavia opiskelupolkuja urheilijoille

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet urheilu-uran ja opiskelun yhdistämiseen. Verkostomme mahdollistaa niin ammatillisen koulutuksen, lukio-opintojen kuin korkeakoulututkinnonkin suorittamisen ja valmentautumisen hyvissä olosuhteissa. Jo yläkouluaikana tuetaan urheilijoiden kasvua muun muassa mahdollistamalla monipuolista liikuntaa koulupäivien yhteydessä.

Oppilaitoksissa huomioidaan huipulle tähtäävien urheilijoiden harjoittelun ja kilpailumatkojen mukanaan tuomat haasteet mm. järjestämällä joustavia opiskelujärjestelyjä- ja polkuja. Koordinoimme urheilijoiden päivittäisvalmennusta yhteistyössä urheiluseurojen kanssa, sekä tarjoamme urheilijan arjen ja uran kannalta muuta merkittävää asiantuntijatoimintaa.

Kuopion alueen urheiluakatemia on sitoutunut noudattamaan suomalaisen urheiluyhteisön eettisiä periaatteita ja vastuullisuusohjelmaa.

suek

Facebook

2 päivää sitten

Kuopion alueen urheiluakatemia
🥇Onnea Joel Rowing Finn sisäsoudun maailmanmestaruudesta! 🥇Joel on pitkänlinjan akatemiaurheilija joka jatkaa kaksoisuraansa väitöskirjatutkijana Itä-Suomen yliopisto - University of Eastern Finland (UEF) Sivusta seuraten Joel tekee uraansa pieteetillä ja tiedettä hyödyntäen, mutta kuitenkin hymy huulilla. Jos ette vielä tätä miestä seuraa, niin ottakaahan viimeistään nyt seurantaan! 👉WORLD ROWING INDOOR VERSA CHAMPIONMAAILMANMESTARUUSI’m very happy about this accomplishment. This is absolutely the most interesting and best indoor rowing race that I know, so exciting and it has all the interesting parts of this sport. I was able to prepare better and stay stronger during the whole year and it helped a lot. Rowing on water also requires this kind of strength, being able to do well race after race.Olen erittäin iloinen tästä saavutuksesta. Tämä on ehdottomasti mielenkiintoisin ja paras sisäsoutukilpailu, jonka tiedän. Niin jännittävä ja siinä on kaikki tämän lajin mielenkiintoiset puolet yhdistettynä samaan pakettiin. Pystyin valmistautumaan paremmin ja pysymään vahvempana koko kauden ja se auttoi paljon. Vesillä soutaminen vaatii myös tällaista voimaa ja kykyä pärjätä hyvin kisa toisensa jälkeen.@wrich2024prague @worldrowingofficial @concept2inc #worldchampion #rowingfinn #indoorrowing #voimallatuhannenjärven #rowing #joelnaukkarinen #coastal #beachsprint #soutu #joeltherowingfinn #soutajatsomessa #roadtoOlympics #rowingismymedicine ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook

4 päivää sitten

Kuopion alueen urheiluakatemia
Osaamista ja yhteistyötä! 🤝Urheiluakatemia ja Savonia-ammattikorkeakoulun oppimisympäristö Wellness Center Savoniaovat tehneet jo pitkään yhteistyötä. Esimerkiksi fysioterapaiopiskelijat jalkautuvat valmennusryhmien pariin mittaamaan ja testaamaan urheilijoita ja kartuttamaan omaa osaamistaan. Selkeä win-win-tilanne! 💎Savonia-ammattikorkeakouluWellness Center tekee yhteistyötä Kuopion Urheiluakatemian kanssa.🏋🏽‍♂️ Fysioterapeuttiopiskelijat Henriikka, Sanni, Oona, Maria ja Sonja ovat päässeet toteuttamaan testauksia joukkue- ja yksilöurheilijoille. Testaukset ovat sisältäneet mm. Olympiakomitean harjoitettavuuskartoituksia sekä lihasvoima- ja ponnistusvoimamittauksia. 💪🏼📍 Kuvassa Sanni, Henriikka ja Maria mittaavat urheilijan lihasvoimaa dynamometrillä.#Hyvinvointi #SavoniaAMK #WellnessCenterSavonia #Kuopio ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook
Urheiluakatemian lääkäri Timo Erosen konsultaatiot jatkuvat! 📝keskiviikkoaamuisin klo 8-10📝14.2, 28.2, 13.3 ja 10.4📝Kuopio-hallin alakäytävän hierontahuone📝konsultaatioasiat, labralähetteet jne. ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>