Kuopion alueen urheiluakatemia

Kuopion alueen urheiluakatemia tarjoaa laadukkaan ympäristön urheilun ja opiskelun yhdistämiseen haastajatasolta huipulle asti.

Tehtävänä menestys
– urheilussa ja opinnoissa

Kuopion alueen urheiluakatemia on alueellinen huippu-urheiluverkosto, joka sitoo yhteen urheilijoiden opintopolut, valmennuksen ja tukijärjestelmät.

Yhteistyössä alueen oppilaitosten, urheiluseurojen sekä muiden asiantuntijatahojen kanssa urheiluakatemia mahdollistaa urheilun ja opiskelun yhdistämisen aina yläkoulusta korkeakouluihin saakka ja tukee nuorten urheilijoiden menestymistä urheilussa, opinnoissa ja muilla elämän osa-alueilla.

Toimimme osana Suomen olympiakomitean koordinoimaa urheiluakatemiaohjelmaa.

kuopion alueen urheiluakatemia

Joustavia opiskelupolkuja urheilijoille

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet urheilu-uran ja opiskelun yhdistämiseen. Verkostomme mahdollistaa niin ammatillisen koulutuksen, lukio-opintojen kuin korkeakoulututkinnonkin suorittamisen ja valmentautumisen hyvissä olosuhteissa. Jo yläkouluaikana tuetaan urheilijoiden kasvua muun muassa mahdollistamalla monipuolista liikuntaa koulupäivien yhteydessä.

Oppilaitoksissa huomioidaan huipulle tähtäävien urheilijoiden harjoittelun ja kilpailumatkojen mukanaan tuomat haasteet mm. järjestämällä joustavia opiskelujärjestelyjä- ja polkuja. Koordinoimme urheilijoiden päivittäisvalmennusta yhteistyössä urheiluseurojen kanssa, sekä tarjoamme urheilijan arjen ja uran kannalta muuta merkittävää asiantuntijatoimintaa.

Kuopion alueen urheiluakatemia on sitoutunut noudattamaan suomalaisen urheiluyhteisön eettisiä periaatteita ja vastuullisuusohjelmaa.

suek

Facebook

6 päivää sitten

Kuopion alueen urheiluakatemia
Asiantuntijuutta ja yhteistyötä kentällä! 👏 Savonian Wellness Centerin kanssa uutena pilottina hemoglobiinin ja verensokerin pikamittaukset hoitotyön ja jo vanha tuttu kartoituskuvio fysioterapia opiskelijoiden toimesta. Urheiluakatemian vastuulääkäri ja fysiot tukemassa ja ohjaamassa. 🤝💎Savonia-ammattikorkeakoulu Wellness Center Savonia ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook
Uusia juttuja tähän aamuun! ☕️ Urheiluakatemian korkeakoulu-urheilijoiden aamukahveilla verkostoiduttiin, tutustuttiin ja jaettiin kokemuksia urheilijaopiskelijoiden arjesta. Vertaistuki on tärkeää! 👍Puitteet tarjosi Savonia-ammattikorkeakoulu jonka rehtori Mervi Vidgren kävi moikkaamassa urheilijaopiskelijoita.👏Seuraavat vapaamuotoiset aamukahvit järjestetään 16.4 klo 8.30 UEF kampuksella - mukaan pääsee sekä Savonian että UEF:n urheilijaopiskelijat huikkaamalla tulostaan Johannalle. johanna.tikkanen@kuopio.fi#kaksiuraa ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook

1 kuukausi sitten

Kuopion alueen urheiluakatemia
Tervetuloa Savonian ja UEF:n akatemiaurheilijoiden aamukahveille! ☕ • ti 26.3 klo 8.30-10.30 Savonia (Kampussydän)• ti 16.4 klo 8.30-10.30 UEF (Snellmania kahvio)✅ Aamupalaa✅ Vapaamuotoista verkostoitumista✅ Keskustelua esim. kaksoisurasta, jaksamisesta✅ VertaistukeaUrheiluakatemian psyykkinen valmentaja Atte toimii fasilitoijana. Ilmoittautumiset 19.3 mennessä: johanna.tikkanen@kuopio.fiSavonia-ammattikorkeakoulu Itä-Suomen yliopisto - University of Eastern Finland (UEF) ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>