Kuopion alueen urheiluakatemia

Kuopion alueen urheiluakatemia tarjoaa laadukkaan ympäristön urheilun ja opiskelun yhdistämiseen haastajatasolta huipulle asti.

Tehtävänä menestys
– urheilussa ja opinnoissa

Kuopion alueen urheiluakatemia on alueellinen huippu-urheiluverkosto, joka sitoo yhteen urheilijoiden opintopolut, valmennuksen ja tukijärjestelmät.

Yhteistyössä alueen oppilaitosten, urheiluseurojen sekä muiden asiantuntijatahojen kanssa urheiluakatemia mahdollistaa urheilun ja opiskelun yhdistämisen aina yläkoulusta korkeakouluihin saakka ja tukee nuorten urheilijoiden menestymistä urheilussa, opinnoissa ja muilla elämän osa-alueilla.

Toimimme osana Suomen olympiakomitean koordinoimaa urheiluakatemiaohjelmaa.

kuopion alueen urheiluakatemia

Joustavia opiskelupolkuja urheilijoille

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet urheilu-uran ja opiskelun yhdistämiseen. Verkostomme mahdollistaa niin ammatillisen koulutuksen, lukio-opintojen kuin korkeakoulututkinnonkin suorittamisen ja valmentautumisen hyvissä olosuhteissa. Jo yläkouluaikana tuetaan urheilijoiden kasvua muun muassa mahdollistamalla monipuolista liikuntaa koulupäivien yhteydessä.

Oppilaitoksissa huomioidaan huipulle tähtäävien urheilijoiden harjoittelun ja kilpailumatkojen mukanaan tuomat haasteet mm. järjestämällä joustavia opiskelujärjestelyjä- ja polkuja. Koordinoimme urheilijoiden päivittäisvalmennusta yhteistyössä urheiluseurojen kanssa, sekä tarjoamme urheilijan arjen ja uran kannalta muuta merkittävää asiantuntijatoimintaa.

Ajankohtaista

Sports meet Business työpaja

Sports meet Business työpaja

Panostusta urheilijoiden työelämäkontakteihinja sponsorointiosaamiseenKuopion alueen urheiluakatemia ja Business Center Pohjois-Savo järjestivät yhteistyössä työpajan, jossa...

lue lisää
suek

Facebook

Rahapuhetta urheilijoille ja urheilun toimijoille✅Pistä kaikille avoimien webinaarien päivämäärät kalenteriin, koska nyt puhutaan urheilijan taloudesta. Aiheina mm:🔹Mikä on urheilijan oikeudellinen asema? Mitä on urheilijan ammattilaisuus? Mistä se muodostuu?🔹Mikä on valmennusrahasto? Entä urheilijarahasto? Miten ne toimivat?🔹Mitä on urheilijayrittäjyys? Urheilijayrittäjyyden ABC.🔹Verotus. Vakuutukset. Eläketurva. Sosiaaliturva. Mitkä ovat urheilijan vaihtoehdot?🔹Mitä vastuullisuus tarkoittaa talouden kannalta?Luennot käsittelevät eri asioita sivuten toisiaan, joten osallistuthan molempiin.Lisätiedot⤵️🔗 www.olympiakomitea.fi/2023/04/06/urheilija-nyt-puhutaan-rahasta-luentosarja-urheilijan-talouden-k... ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook

2 kuukautta sitten

Kuopion alueen urheiluakatemia
Onnittelut Puijon Naiset! Neljä vuotta sitten nousu mestaruusliigaan ja nyt kaulassa pronssiset mitalit! 🥉Me tehtiin se!!!! 🥉🔥 Puijon Naiset] nappasivat tänään seurahistorian ensimmäisen mitalin ansaitusti kaadettuaan @lpkangasala ratkaisevassa 3.pronssipelissä suoraan 3-0.🤩🙌🏻Puijon parhaana palkittiin Hanakat kummipelaaja passari Liina Räty 🥳💪🏻 @eezyhenkilostopalvelut Hardest Working Player oli tänään Kylpylähotelli Rauhalahti kummipelaaja Emilia Kääntä 🤩👏🏻Puijon Naiset esittivät läpi kauden hienoja otteita ja se, mikä ei keneltäkään jäänyt huomaamatta, oli mieletön joukkuehenki, joka kantoi vaikeissakin paikoissa 💛🖤 Haluamme kiittää teitä seuraajia, yleisöä, kumppaneita, talkoolaisia ja tietysti @puijowolley junioreita, kun olette olleet mukana meidän matkalla! Te teitte tästä mahdollista! 🫶🏻✨Kiitos! Ja nyt juhlitaan! 🥳💛🖤#puijowolley #puijonnaiset #lppuijo #mestaruusliiga #lentopallo #volleyball #stanno #yhdessäenemmän #kuopio #savilahti #pronssia #piäkaupunki #kiitos ... Näytä lisääNäytä vähemmän
View on Facebook

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>