Etusivu » Opiskelijoille myyntipuheen harjoittelumahdollisuus Tahko Ski Lift Pitch tapahtumaan

Urheilijoille mahdollisuus harjoitella
myyntitaitojaan käytännössä

Haluatko kontakteja työelämään, testata omaa yhteistyöideaasi ja harjoitella myyntipuhetta käytännössä? Tänä vuonna suosittu Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuma tarjoaa pitchaus-radan opiskelijoille ja kaikille, jotka haluavat harjoitella myyntitaitojaan käytännössä. Parhaalla myyntipuheella on mahdollisuus voittaa finaalissa 200 euron lahjakortti!

Sponsoriyhteistyön asiantuntijamme ja urheiluakatemian sparraustyöpajoistakin tuttu Arto Kuuluvainen sparraa tapahtuman opiskelija-radalla urheilijoita hissipuheen harjoittelussa ja hiomisessa. Tämä on oiva mahdollisuus harjoitella sekä saada kokemusta ja vinkkejä esiintymis- ja myyntitaitoihin urheilumarkkinoinnin ja sponsoroinnin huippuosaajalta.

Ilmoittautuminen on avoin kaikille opiskelijoille ja urheilijoille. Osallistuja voi valita, osallistuuko ainostaan harjoitteluvaiheeseen vai haluaako tavoitella ja osallistua myös myyntipuheiden kilpailupaikkaa. Mukaan voi ilmoittautua myös tiiminä.

Tapahtumayhteistyö urheiluakatemian, Tahko Ski Lift Pitch -tapahtuman ja Business Center Pohjois-Savon kanssa tarjoaa loistavan mahdollisuuden urheilijoille kehittää taitojaan. Kuopion alueen urheiluakatemia on panostanut paljon urheilijoiden auttamiseen sponsorointiosaamisen kehittämisessä. Tehtävänä on auttaa urheilijoita muun muassa huipulle tähtäävän urapolun rahoituksessa. Aiemmin Kuopion alueen urheiluakatemia on toteuttanut useasti muun muassa sparraussessioita urheilijoilleen, joissa on käsitelty esimerkiksi urheilijoiden henkilöbrändien rakentamista, modernin sponsoroinnin johtavia ajatuksia sekä kumppanuusmyynnin perusteita käytännön esimerkein havainnollistettuna. Lisäksi yhteistyössä Savonia-amk:n kanssa on tuotu tarjolle uusi verkko-opintojakso aiheesta. Toimenpiteet on toteutettu osana Ketterä kaksoisura Kuopion alueella – opiskelevan urheilijan urasiirtymät –hanketta.

Harjoitus tekee mestarin! Kannustamme osallistumaan rohkeasti!

Toimi heti! Ilmoittautuaika päättyy 12.3.2021.

Katso: lisätiedot ja ilmoittautuminen opiskelijoiden pitchaus-radalle.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Sports meet Business työpaja

Sports meet Business työpaja

Panostusta urheilijoiden työelämäkontakteihinja sponsorointiosaamiseenKuopion alueen urheiluakatemia ja Business Center Pohjois-Savo järjestivät yhteistyössä työpajan, jossa...

lue lisää
MM-hopeaa Ilkka Herolalle

MM-hopeaa Ilkka Herolalle

Ilkka Herolalle MM-hopeaaKuopion alueen urheiluakatemiaan kuuluva Ilkka Herola saavutti MM-hopeaa yhdistetyn normaalikilpailussa Pohjoismaisten hiihtolajien...

lue lisää

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>