KAUSIKORTIT

KAUSIKORTILLA
OLOSUHTEET ULOTTUVILLASI

Urheiluakatemian jäseniksi hyväksytyillä urheilijoilla ja valmentajilla on mahdollisuus ostaa itselleen haluamansa versio harjoituspaikkojen käyttöön oikeuttavista kausikorteista. Urheiluakatemian kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn Kuopion kaupungin hallinnoimiin tiloihin: Kuopio-halli, uimahallit, jäähalli ja väestönsuojien kuntosalit.

  • Kortti on henkilökohtainen ja voimassa lukuvuosittain elokuusta elokuuhun
  • Kun saat hyväksymisviestin urheiluakatemiaan, lähetä kausikorttia varten kasvokuva sähköpostilla osoitteeseen: johanna.tikkanen@kuopio.fi. Kortti toimitetaan noin viikon sisällä Kuopio-hallin kassalle, jossa voit ladata ja maksaa haluamasi korttivaihtoehdon
  • Mikäli sinulla jo on kuvallinen kortti, voit päivittää kortin Kuopio-hallin kassalla kun olet saanut hyväksymisviestin.

A) Urheiluakatemian superkortti (160,90 €): Kortti on voimassa harjoituspaikkojen aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

B) Urheiluakatemian kausikortti (80,40 €). Kausikortti on voimassa arkisin klo 7.45 – 16.00 välisenä aikana.

C) Valmentajan kausikortti (81,20 €): Kortti on voimassa harjoituspaikkojen aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kuopion klassillisen lukion urheilulinjalaiset ja Savon ammattiopiston urheilijoiden ammatillisessa koulutuksessa opiskelevat urheilijat voivat halutessaan ostaa urheiluakatemian superkortin hintaan 80,45 € Kuopio-hallin kassalta.