Kesäopinnot

Etusivu » Opiskelu ja työ » Kesäopinnot

Kesäopinnot

Haluatko edistää opintojasi kesällä? Tarvitsetko joustoa opintoihin syys- ja kevätkaudelle? Hyödynnä hyvät kesäopintomahdollisuudet Kuopion alueella: oppilaitokset tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia kurssien ja tenttien tekemiseen kesällä.

Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulujen urheilijaopiskelijoille suunnatut Urheiluakatemiaopinnot ovat tarjolla myös kesälukukaudella – kysy lisätietoja urheiluakatemian toiminnanjohtajalta.

Tutustu oppilaitoskohtaiseen kesäopintotarjontaan, ilmoittautumisaikoihin ja muihin lisätietoihin alla.

Avoin yliopisto, Aducate

Avoimen yliopiston kesäopinnot ovat avoimia kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opintojaksot ovat maksullisia, mutta Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoille ja Kuopion lukiolaisille on tarjolla myös maksuttomia opintoja. Mikäli lukiolaisille sopivia avoimen yliopiston opintojaksoja on myös avoimen yliopiston kesän opetustarjonnassa, ko. opintojaksot ovat Kuopion lukioissa opiskeleville maksuttomia ja suoritukset luetaan lukio-opintoihin ja niistä saa myös yliopiston opintopisteitä jo lukio-opiskelun aikana.

 

 

 

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijoille on erityinen kesäopintotarjonta. Opinnoissa on erilaisia opetusmuotoja: luentoja, kirjatenttejä, verkkotenttejä ja verkkokursseja. Osa tenteistä on sähköisinä tentteinä.

Tutustu: Itä-Suomen yliopiston kesäopinnot, tutkinto-opetus


 

Savonia-ammattikorkeakoulu

Suomen ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen opintotarjontaportaali Campusonline.fi kokoaa yhteen yli 20 ammattikorkeakoulun verkko-opintojaksot. Tutustu opintoihin!

 

Vinkki!

CampusOnline.fi mahdollistaa opintojaksojen suorittamisen 100-prosenttisesti verkossa!

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>