URHEILUAKATEMIALAISIA MM-KISOISSA KEVÄÄLLÄ 2021

Sisäsoudun MM-kisat 2021 järjestetään virtuaalisesti helmikuun lopulla. Kuopion alueen urheiluakatemian urheilija Joel Naukkarinen otti kilpailujen karsinnoissa varmin ottein paikat finaaleihin seuraavissa kilpailukategorioissa: miesten 500 m, 2 000 m, 1 tunti, miesten joukkue ja sekajoukkue. Finaalit kilpaillaan virtuaalisesti kunkin urheilijan valitsemassa paikassa samaan aikaan muita kilpailijoita vastaan 23.-27.2.2021.

Lisätietoa tapahtumasta: https://worldrowing.com/event/2021-world-rowing-indoor-championships/

Pohjoismaisten hiihtolajien maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Saksan Oberstdorfissa 24.2. – 7.3.2021. Hiihdon MM-kilpailuissa yhdistetyssä Suomea edustaa Kuopion alueen urheiluakatemialaisista Ilkka Herola ja maastohiihdossa Perttu Hyvärinen. Lisäksi koko Oberstdorfiin matkustava Suomen mäkihyppyjoukkue Antti Aalto, Niko Kytösaho, Jarkko Määttä ja Eetu Nousiainen on Kuopion alueen urheiluakatemialaisia.

Tapahtumasivusto: https://www.oberstdorf2021.com/en/

Naukkarinen, Herola ja Hyvärinen ovat Itä-Suomen yliopiston opiskelijoita. Eetu Nousiainen opiskelee Savon ammattiopistossa. Herolan, Hyvärisen ja Nousiaisen seura on Puijon hiihtoseura. Onnea kaikille MM-kisoihin! Seurataan ja kannustetaan verkostomme urheilijoita yhdessä!

KUVA: Anssi Saviluoto

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA

Sports meet Business työpaja

Sports meet Business työpaja

Panostusta urheilijoiden työelämäkontakteihin ja sponsorointiosaamiseenKuopion alueen urheiluakatemia ja Business Center Pohjois-Savo järjestivät yhteistyössä työpajan, jossa kohtasivat työelämän ja urheilusektorin toimijat. Paikalla oli urheilijoiden lisäksi...

Urheiluakatemialaisia alppihiihdon  nuorten MM-kisoihin 2021

Urheiluakatemialaisia alppihiihdon nuorten MM-kisoihin 2021

Urheiluakatemialaisia ALPPIHIIHDON NUORTEN MM-kiSOIHIn 2021Kuopion alueen urheiluakatemialaisia on valittu mukaan alppihiihdon nuorten MM-kisoihin 2021. Suomen edustusjoukkueessa MM-kilpailuihin Bulgarian Banskossa 2. - 10.3.2021 osallistuvat Jaakko Tapanainen ja...