Etusivu » Urheilijan uraohjausmateriaali julkaistu

Urheilijan uraohjausmateriaali julkaistu

Kuopion alueen urheiluakatemia on tuottanut osana Ketterä kaksoisura –kehittämishanketta urheilijan uraohjaus-materiaalia, mikä on julkaistu Kuopion alueen urheiluakatemian uudistetuilla verkkosivuilla (kuopionalueenurheiluakatemia.fi). Sisältö tarjoaa apua muun muassa urheilijoiden osaamisalueiden ja vahvuuksien tunnistamiseen,  sekä taitojen soveltamiseen työnhaussa. Esillä on myös käytännön esimerkkejä urheilijoiden uratarinoista urheilu-uralta siviliiuralle siirtymisestä.

Urheiluakatemian verkkosivuille on lisätty uuden sisällön myötä uusi osio ”Työelämään” Opiskelu ja työ –valikon alla. Sivuilta löytyy tietoa ja tukimateriaalia muun muassa aiheista osaamisen tunnistaminen, osaamisen soveltaminen ja työnhaun työkalut sekä urheilijan osaamispääoma. Sisältö on kohdistettu erityisesti urheilijan uraohjaukseen, mutta soveltuu tarvittaessa myös kenelle tahansa avuksi. Materiaalit ovat helposti löydettävissä ja vapaasti käytettävissä verkkosivuilta sekä urheilijoiden itseopiskelumateriaalina että ohjaajien tukimateriaalina.

Urheiluakatemia haluaa vahvistaa urheilijoidensa yksilöllistä uraohjausta ja tarjota entistä tehokkaammin kaivattua tukea urakysymysten äärellä. Muun muassa urheilijoiden urheilu-uralta opittujen taitojen tunnistamiseen ja soveltamiseen on havaittu kaivattavan lisää tukea. Aineisto on tuotettu yhteistyössä Suomen Olympiakomitean tukiurheilijoiden uraohjauksesta Suomessa vastaavan Adeccon Finland Oy:n kanssa.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Sports meet Business työpaja

Sports meet Business työpaja

Panostusta urheilijoiden työelämäkontakteihinja sponsorointiosaamiseenKuopion alueen urheiluakatemia ja Business Center Pohjois-Savo järjestivät yhteistyössä työpajan, jossa...

lue lisää

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>