Etusivu » Ilmoittautuminen urheiluakatemialaisten sponsorointisparrauksiin

Ilmoittautuminen urheiluakatemialaisten
sponsorointisparrauksiin

Kuopion alueen urheiluakatemia järjestää neljä maksutonta sparraustilaisuutta urheiluakatemialaisilleen sponsorointiyhteistyökumppanuuksiin liittyen Kuopion alueella 3.5., 21.5., 4.6. ja 18.9.

Millainen urheilija kiinnostaa sponsoreita? Miten voit rakentaa henkilöbrändiäsi? Miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää sponsoriyhteistyössä? Miten ja millä vakuutat sponsorineuvotteluissa?

Sponsorointisparrauksessa urheilijat saavat vastauksia mm. edellä mainittuihin kysymyksiin. Ennakkotehtävien ja työpajan aikana paneudutaan jokaisen työpajaan osallistuvan urheilijan lähtökohtiin ja mahdollisuuksiin myös yksilöllisesti. Työpajassa käydään keskustelunomaisesti läpi, millaisia markkinoinnillisia ja viestinnällisiä vahvuuksia kunkin urheilijan olisi fiksua hyödyntää. Työpajassa mietitään myös millaisia sisältöjä/vastineita kukin urheilija voi sponsoreille tarjota ja sparrataan erilaisia tapoja lähestyä potentiaalisia sponsoreita. Työpajassa hyödynnetään paljon käytännön esimerkkejä, ja kuullaan urheilua sponsoroivien yritysten odotuksia urheilijoilta ja taustoitusta siitä, miten sponsorointikohteet kussakin yrityksessä valitaan.

Sparraukset toteutetaan 5-10 hengen pienryhmissä. Tilaisuuden kesto on 3 h. Sparraajina toimivat suomalaisen urheilumarkkinoinnin eturivin asiantuntijat Bisnesmuotoilutoimisto Brande Oy:stä.

Osallistujilta odotetaan ennakkotehtävien tekemistä, jotta sparraussessioihin varattu rajallinen aika saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti. Ennakkotehtävät toimitetaan hyvissä ajoin.

Sponsorointisparrauksen läpikäyneille urheilijoille tarjotaan mahdollisuus osallistua syksyllä järjestettävään matchmaking-tapahtumaan. Tapahtumassa urheilijat pääsevät esittäytymään henkilökohtaisesti monien eri sponsorien edustajille.

Varmista paikkasi sparraukseen ja kasvata arvokasta osaamista! Hyödynnä ainutlaatuinen mahdollisuus ja ilmoittaudu sparraukseen heti, paikkoja on rajoitetusti. Voit valita vaihtoehtoisista ajankohdista sopivimman, sisältö on kaikissa tilaisuuksissa sama.

ILMOITTAUDU mukaan linkistä: ilmoittautuminen sponsorointisparraukseen

Sparraukset järjestetään osana urheiluakatemian Ketterä kaksoisura Kuopion alueella – opiskelevan urheilijan urasiirtymät –hanketta.

Lisätiedot:

Marika Makkonen
Projektipäällikkö
Kuopion alueen urheiluakatemia
marika.makkonen@kuopio.fi
044 718 1795

Sinua saattaisi kiinnostaa

Sports meet Business työpaja

Sports meet Business työpaja

Panostusta urheilijoiden työelämäkontakteihinja sponsorointiosaamiseenKuopion alueen urheiluakatemia ja Business Center Pohjois-Savo järjestivät yhteistyössä työpajan, jossa...

lue lisää

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>