Etusivu » Huippuvaiheen kaksoisuraseminaari 19.9.2019

Huippuvaiheen kaksoisuraseminaari
19.9.2019

Suomen Olympiakomitean, Kuopion alueen urheiluakatemian, Itä-Suomen yliopiston ja Savonia-ammattikorkeakoulun järjestämä valtakunnallinen Huippuvaiheen kaksoisuraseminaari järjestetään Kuopiossa 19.9.2019. Seminaarin aiheena on urheilu-uran arvo ja arvostus.

Aiheesta ovat puhumassa mm. tutkija Kati Lehtonen ja hiihtäjä Matti Heikkinen. Kansainvälistä näkökulmaa urheilijoiden kaksoisura-asioihin tuo kansainvälisen Olympiakomitean edustaja. Mukana on myös mielenkiintoisia paikallisia puhujia ja case-esimerkkejä Kuopion alueelta.

Katso koko ohjelma: Huippuvaiheen kaksoisuraseminaarin ohjelma final KUOPIO 19.9 (pdf).

Kaksoisuraseminaari on tarkoitettu Urheiluakatemioiden ja Valmennuskeskusten toimijoille ja heidän Huippuvaiheen kumppanuusoppilaitosten (tiede- ja ammattikorkeakoulut ja toisen asteen oppilaitokset) yhteistyöhenkilöille ja koordinaattoreille sekä Huippuvaiheessa opiskeleville urheilijoille ja heidän valmentajilleen.

Kaksoisuraseminaari pidetään torstaina 19.9. klo 11.00 – 16.00 Technopolis Kuopion auditoriossa os Microkatu 1 A.

Ilmoittaudu linkin kautta viimeistään 13.9.2019:

https://www.lyyti.in/kaksoisuraseminaari2019

Sinua saattaisi kiinnostaa

Sports meet Business työpaja

Sports meet Business työpaja

Panostusta urheilijoiden työelämäkontakteihinja sponsorointiosaamiseenKuopion alueen urheiluakatemia ja Business Center Pohjois-Savo järjestivät yhteistyössä työpajan, jossa...

lue lisää

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>