Etusivu » MM-kultaa ja EM-mitaleja urheiluakatemialaisille

MM-joukkuekultaa ja EM-mitaleja
urheiluakatemialaisille

Kuopion alueen urheiluakatemiaan kuuluva, Savon ammattiopistossa opiskeleva Mikael Räsänen oli mukana MM-kultaa voittaneessa Suomen joukkueessa Virossa järjestetyissä joukkuefrisbeegolfin MM-kilpailuissa 21.-24.8.2019. Voitto oli ylivoimainen ja Räsänen lähteekin itsevarmana myös seuraavaan kilpailuun, joka on Amerikan yhdysvaltojen mestaruuskisat 2.-5.10.2019 Etelä-Carolinan Charlotte Rock Hill:ssä.

18-vuotias Räsänen opiskelee liiketaloutta Savon ammattiopistossa Kuopiossa. Alkusyksystä on ollut paljon kilpailuja, ja koulu on tukenut urheilijan kaksoisuraa tarjoamalla muun muassa joustavia opiskelujärjestyjä. Tiiviin kilpailukauden hiljentyessä ehtii jälleen panostamaan vahvemmin koulun käyntiin ja harjoittelemaan koulun mahdollistamissa aamutreeneissä.

Kuopion alueen urheiluakatemialaiset voittivat syksyllä 2019 myös EM-mitaleja, kun paratriathlonisti Liisa Lilja nappasi PTS2-luokassa EM-hopeaa Espanjassa. Soutaja Joel Naukkarinen puolestaan otti hopeaa opiskelijoiden EM-kisoissa syyskuun alussa Jönköpingissä Ruotsissa.

Paljon onnea urheilijoille!

Lisätietoa: opiskelun ja urheilun yhdistäminen Kuopion alueen urheiluakatemiassa.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Sports meet Business työpaja

Sports meet Business työpaja

Panostusta urheilijoiden työelämäkontakteihinja sponsorointiosaamiseenKuopion alueen urheiluakatemia ja Business Center Pohjois-Savo järjestivät yhteistyössä työpajan, jossa...

lue lisää

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>