Etusivu » Uusi verkko-opintojakso urheilijoille: Sponsorointi ja urheilijabrändin rakentaminen

Uusi verkko-opintojakso:
Sponsorointi ja urheilijabrändin rakentaminen

Kuopion alueen urheiluakatemian ja Savonia-ammattikorkeakoulun yhteistyössä avataan uusi opintojakso syksyyn 2020. Verkko-opintojakso Sponsorointi ja urheilijabrändin rakentaminen (2 op) on avoinna 2.10. – 1.12.2020, minkä aikana opinnot on suoritettava. Ilmoittautuminen opintojaksolle on nyt auki.

Opintojakson jälkeen opiskelija ymmärtää urheilijabrändäyksen tavoitteet ja vaikutukset, sekä yrityksen markkinoinnin näkökulmaa urheilusponsoroinnissa ja osana yrityksen strategiaa. Opintojaksolla opiskelija saa käsityksen muun muassa nykyaikaisen markkinointiviestinnän mahdollisuuksista ja hyödyntää oppimaansa oman urheilijabrändin suunnittelussa.

Verkko-opintojakso on osa Savonian avoimen amk:n tarjontaa, jonka opinnot ovat avoimia kaikille. Sponsorointi ja urheilijan henkilöbrändäys -opintojakso on tarkoitettu nimenomaan toisen asteen opiskelijoille ja erityisesti urheiluakatemialaisille.

Esimerkiksi Kuopion lukioissa ko opinnot hyväksiluetaan lukio-opintoihin. Sen lisäksi opintojakso hyväksiluetaan kaikkiin Savonian amk:n tutkinto-ohjelmiin. Muut korkeakoulut ja oppilaitokset päättävät autonomisesti hyväksilukemisesta. Ammattikorkeakoulujen kesken yleinen käytäntö on lukea laajasti hyväksi muissa ammattikorkeakouluissa suoritettuja opintoja.

Opintojakso on maksuton. Osana kevään 2020 poikkeustilanteeseen reagointia ja yhteiskuntavastuun kantoa Savonia on päättänyt että polkuopintoja lukuun ottomatta kaikki avoimen amk:n koulutus on vuoden 2020 loppuun asti maksutonta. Ensi vuoden alusta lähtien ko opintojakso on toisen asteen opiskelijoille maksuton.

Kasvata arvokasta osaamista ja ilmoittaudu mukaan 27.9.2020 mennessä:
ILMOITTAUTUMISLOMAKE, Sponsorointi ja urheilijabrändin rakentaminen 2 op, verkko-opinnot

Kuopion alueen urheiluakatemia on aiemmin järjestänyt urheilijoilleen työpajoja sponsorointiyhteistyökumppanuuksiin liittyen suomalaisen urheilumarkkinoinnin eturivin asiantuntijoiden johdolla. Sponsorointi ja urheilijan henkilöbrändäys -opintojaksolla hyödynnetään näiden työpajojen asiantuntijasisältöjä, jotka on tuotettu osana urheiluakatemian Ketterä kaksoisura Kuopion alueella – opiskelevan urheilijan urasiirtymät –hanketta.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Sports meet Business työpaja

Sports meet Business työpaja

Panostusta urheilijoiden työelämäkontakteihinja sponsorointiosaamiseenKuopion alueen urheiluakatemia ja Business Center Pohjois-Savo järjestivät yhteistyössä työpajan, jossa...

lue lisää

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>