Etusivu » Sponsoriyhteistyön työpajat jatkuvat syksyllä 2020

Sponsorointiyhteistyön sparraustyöpajat 2020

Viime vuonna 2019 pilotoidut sponsoriyhteistyön sparraustyöpajat jatkuvat! Syksyn 2020 aikana järjestetään yhteensä kolme työpajaa urheiluakatemialaisille, joissa urheilijat saavat sparrausta ja varmuutta sponsoriyhteistyöhön sekä oman urheilijabrändin rakentamiseen. Työpajoissa opitaan muun muassa keinoja vakuuttaa sponsorineuvotteluissa ja suunnitella kiinnostavia yhteistyömalleja.

Ennakkotehtävien ja työpajan aikana paneudutaan jokaisen työpajaan osallistuvan urheilijan lähtökohtiin ja mahdollisuuksiin yksilöllisesti. Työpajassa käydään keskustelunomaisesti läpi, millaisia markkinoinnillisia ja viestinnällisiä vahvuuksia kunkin urheilijan olisi fiksua hyödyntää. Työpajassa mietitään myös millaisia sisältöjä/vastineita kukin urheilija voi sponsoreille tarjota ja sparrataan erilaisia tapoja lähestyä potentiaalisia sponsoreita. Työpajassa hyödynnetään paljon käytännön esimerkkejä, ja kuullaan urheilua sponsoroivien yritysten odotuksia urheilijoilta ja taustoitusta siitä, miten sponsorointikohteet kussakin yrityksessä valitaan. Työpajojen vetäjänä toimii viime syksyn 2019 sparraustyöpajoistakin tuttu urheilumarkkinoinnin ja sponsoroinnin asiantuntija Arto Kuuluvainen.

Työpajat ovat avoimia ja maksuttomia kaikille Kuopion alueen urheiluakatemian urheilijoille. Työpajoja järjestetään ke 21.10. ja to 22.10. eri kellonaikoina. Yhden työpajan kesto on 3 tuntia ja ne toteutetaan 5 – 10 hengen pienryhmissä. Urheilijoilla on mahdollisuus valita itselleen sopivin ajankohta kolmesta samansisältöisestä työpajasta. Voit osallistua työpajoihin myös silloin, jos olet osallistunut viime syksynäkin. Työpajat järjestetään Lapland Hotels Kuopion viihtyisissä tiloissa.

Kaikille sponsorointityöpajoihin osallistuneille urheilijoille järjestetään lisäksi yhteinen Sports meets business -tapahtuma 30.11.2020, jossa urheilijat pääsevät tutustumaan paikallisiin yrityksiin ja sponsoreihin.

Sponsoriyhteistyö kuuluu huippu-urheilijan urataitoihin ja Kuopion alueen urheiluakatemiassa panostetaan aihepiiriin vahvasti. Työpajojen lisäksi saatavilla on myös uusi, syksyllä 2020 yhteistyössä Savonia-AMK:n kanssa käynnistyvä verkko-opintojakso Sponsorointi ja urheilijabrändin rakentaminen 2 op. Toimenpiteet ovat osa urheiluakatemian Ketterä kaksoisura Kuopion alueella – opiskelevan urheilijan urasiirtymät –kehittämistyötä.

Ilmoittautuminen

Työpajoihin tulee ilmoittautua viimeistään viikkoa ennen työpajaa. HUOM! Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu tästä: ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot:
Marika Makkonen
projektipäällikkö
Kuopion alueen urheiluakatemia
marika.makkonen@kuopio.fi
p. 044 718 1795

Sinua saattaisi kiinnostaa

Sports meet Business työpaja

Sports meet Business työpaja

Panostusta urheilijoiden työelämäkontakteihinja sponsorointiosaamiseenKuopion alueen urheiluakatemia ja Business Center Pohjois-Savo järjestivät yhteistyössä työpajan, jossa...

lue lisää

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>