Etusivu » Sponsorointi ja urheilijabrändin rakentaminen, verkko-opinnot, kevät 2021

Sponsorointi ja urheilijabrändin rakentaminen
-verkko-opintojakso kevään tarjontaan

Verkko-opintojakso Sponsorointi ja urheilijabrändin rakentaminen (2 op) on nyt tarjolla myös kevään 2021 opintotarjonnassa. Kuopion alueen urheiluakatemian ja Savonia-ammattikorkeakoulun yhteistyössä luoma uusi opintojakso avattiin ensimmäisen kerran opintotarjontaan syksyllä 2020.

Verkko-opintojakso on osa Savonia-ammattikorkeakoulun avoimen amk:n tarjontaa, jonka opinnot ovat avoimia kaikille. Sponsorointi ja urheilijan henkilöbrändäys -opintojakso on rakennettu ensisijaisesti toisen asteen opiskelijoille ja erityisesti urheiluakatemialaisille, mutta soveltuu hyvin kaikille. Verkkokurssi on avoinna 5.2. – 30.4.2021, jolloin opinnot on suoritettava. Opintojakso on maksuton.

Opintojakson jälkeen opiskelija ymmärtää urheilijabrändäyksen tavoitteet ja vaikutukset, sekä yrityksen markkinoinnin näkökulmaa urheilusponsoroinnissa ja osana yrityksen strategiaa. Opintojaksolla opiskelija saa käsityksen muun muassa nykyaikaisen markkinointiviestinnän mahdollisuuksista ja hyödyntää oppimaansa oman urheilijabrändin suunnittelussa. Opiskelumenetelmät ovat käytännönläheisiä ja opintojakson suorittaneet ovat kertoneet saaneensa hyvää oppia ja rohkaisua muun muassa yhteistyökumppanien kontaktointiin.

Esimerkiksi Kuopion lukioissa ko opinnot hyväksiluetaan lukio-opintoihin. Sen lisäksi opintojakso hyväksiluetaan kaikkiin Savonian amk:n tutkinto-ohjelmiin. Muut korkeakoulut ja oppilaitokset päättävät autonomisesti hyväksilukemisesta. Ammattikorkeakoulujen kesken yleinen käytäntö on lukea laajasti hyväksi muissa ammattikorkeakouluissa suoritettuja opintoja.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan viim. 28.3.2021 mennessä: ILMOITTAUTUMISLOMAKE Sponsorointi ja urheilijabrändin rakentaminen 2 op, verkko-opinnot

Kuopion alueen urheiluakatemia on aiemmin järjestänyt urheilijoilleen työpajoja sponsorointiyhteistyökumppanuuksiin liittyen suomalaisen urheilumarkkinoinnin eturivin asiantuntijoiden johdolla. Sponsorointi ja urheilijan henkilöbrändäys -opintojaksolla hyödynnetään näiden työpajojen asiantuntijasisältöjä, jotka on tuotettu osana urheiluakatemian Ketterä kaksoisura Kuopion alueella – opiskelevan urheilijan urasiirtymät –hanketta.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Sports meet Business työpaja

Sports meet Business työpaja

Panostusta urheilijoiden työelämäkontakteihinja sponsorointiosaamiseenKuopion alueen urheiluakatemia ja Business Center Pohjois-Savo järjestivät yhteistyössä työpajan, jossa...

lue lisää

Kuopion alueen urheiluakatemia

Hannes Kolehmaisen katu 4
70110 Kuopio
+ 358 44 718 1790

Kaikki yhteystiedot >>